Rólunk

Több, mint 20 év külföldi- és magyar értékpapír piacon szerzett tapasztalatunkkal állunk ügyfeleink rendelkezésére, akár napi többszöri konzultációval.

PUSZTAI PÉTER – STANDARDS BROKER – ÜGYVEZETŐ

Cégbemutatás

A Standards Broker teljes egészében magyar tulajdonú cég, ami a mai magyar befektetési piacon manapság talán ritkaságnak számít. Partnerünk a KBC Securities, mely a K&H Bank tulajdonosának, a belga székhelyű KBC Bank SA-nak a 100%-os tulajdona és egyúttal a magyar és az európai piacok egyik vezető brókercége. Ügyfeleink az ország több, mint száz K&H Bank fiókjában nyithatják meg számláikat, mely számlaszerződést minden esetben a KBC Securities-el írják alá, így befektetésüket egy banki hátterű brókercégnél, maximális biztonságban tudhatják. Ez az országos lefedettség predesztinálja cégünket a folyamatos növekedésre és egyúttal garantálja ügyfeleink számára a mindenkori könnyű elérhetőséget és kényelmet.

Cegbemutatas-Standards-Broker.jpg
Lakossagi-ugyfeleknek-Standards-Broker.jpg

Lakossági Ügyfeleknek

  • Értékpapír számlavezetés és letétkezelés a KBC Securities-nél
  • Megbízások teljesítése a magyar- és nemzetközi értékpapírpiacokon
  • Megbízások elszámolása a magyar és nemzetközi tőzsdéken
  • Folyamatos tájékoztatás a legfontosabb vállalati és piaci hírekről
  • Professzionális elemzések a KBC Securities részéről

Intézményi Ügyfeleknek

  • Értékpapír kereskedés
  • Értékpapír szolgáltatások
  • Professzionális elemzés a KBC Securities részéről
Uzleti-ugyfeleknek-Standards-Broker.jpg

Érdekességek rólunk

Amiért minket választanak

Három érv, amiért meglévő ügyfeleink minket választottak – a teljesség igénye nélkül.

Megfelelő információs háttér

Cégünk a magyar piacon, az egymás után gombamód szaporodó, különböző befektetési szolgáltatók közül azzal próbál kitűnni, hogy az ügyfél számára megteremtjük az alapos információs hátteret a kereskedési döntések meghozatalához, és nem hagyjuk magára a fontos pillanatokban.

Minden területen szakértők várják

Mi minden piaci szituációban állunk az ügyfeleink rendelkezésére és igyekszünk Önt döntéshelyzetbe hozni azzal, hogy az összes felsorolt területeken specializálódott kollegákkal biztosítunk Önnek szakmai konzultációt, majd a megbízást pontosan felvéve teljesítjük is azt.

100% személyre szabott ajánlatok

Minden ügyfelünknek személyre szabott szolgáltatást nyújtunk, legyen magánszemély, vagy a legnagyobb hazai és nemzetközi intézményi befektetők egyike.

Kapcsolatfelvétel

Kérdése merült fel? Írja meg űrlapunkon keresztül, vagy egyeztessünk elérhetőségeink valamelyikén.