[vc_row][vc_column]

Pusztai Péter – Standards Broker – Ügyvezető

Cégbemutatás

[vc_column_text]

A Standards Broker teljes egészében magyar tulajdonú cég, ami a mai magyar befektetési piacon manapság talán ritkaságnak számít. Partnerünk a KBC Securities, mely a K&H Bank tulajdonosának, a belga székhelyű KBC Bank SA-nak a 100%-os tulajdona és egyúttal a magyar és az európai piacok egyik vezető brókercége. Ügyfeleink az ország több, mint száz K&H Bank fiókjában nyithatják meg számláikat, mely számlaszerződést minden esetben a KBC Securities-el írják alá, így befektetésüket egy banki hátterű brókercégnél, maximális biztonságban tudhatják. Ez az országos lefedettség predesztinálja cégünket a folyamatos növekedésre és egyúttal garantálja ügyfeleink számára a mindenkori könnyű elérhetőséget és kényelmet.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row equal_height=”yes” content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1593003196640{padding-top: 0px !important;padding-bottom: 20px !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Lakossági Ügyfeleknek

⦁ Értékpapír számlavezetés és letétkezelés a KBC Securities-nél
⦁ Megbízások teljesítése a magyar- és nemzetközi értékpapírpiacokon
⦁ Megbízások elszámolása a magyar és nemzetközi tőzsdéken
⦁ Folyamatos tájékoztatás a legfontosabb vállalati és piaci hírekről
⦁ Professzionális elemzések a KBC Securities részéről

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row equal_height=”yes” content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1593003205818{padding-top: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Intézményi Ügyfeleknek

⦁ Értékpapír kereskedés
⦁ Értékpapír szolgáltatások
⦁ Professzionális elemzés a KBC Securities részéről

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

  • Társaságunk alapítói azzal a manapság egyáltalán nem divatos filozófiával hozták létre hosszas előkészítő munka után a Standards Broker-t, miszerint egy relatív szűk szolgáltatási kört próbáljunk meg tökéjre fejleszteni és ezeket a legszebb magyar hagyományokat követve, klasszikus Private Brokering tevékenység keretében eljuttatni klienseinknek.
  • Ezért arra törekszünk, hogy ügyfeleinkkel a részünkről mindig naprakész és maximális információtartalommal bíró konzultációkat folytassunk akár naponta többször is, ha a piac megköveteli.
  • Mindegyik területen, minden szempontból támaszkodunk partnerünkre, a KBC Securities-re illetve annak magasan képzett és tapasztalt szakember gárdájára.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

  • Cégünk a magyar piacon, az egymás után gombamód szaporodó, különböző befektetési szolgáltatók közül azzal próbál kitűnni, hogy az ügyfél számára megteremtjük az alapos információs hátteret a kereskedési döntések meghozatalához, és nem hagyjuk magára a fontos pillanatokban.
  • Mi minden piaci szituációban állunk az ügyfeleink rendelkezésére és igyekszünk Önt döntéshelyzetbe hozni azzal, hogy a felsorolt területeken specializálódott kollegákkal biztosítunk Önnek szakmai konzultációt, majd a megbízást pontosan felvéve teljesítjük is azt.
  • Minden ügyfelünknek személyre szabott szolgáltatást nyújtunk, legyen magánszemély, vagy a legnagyobb hazai és nemzetközi intézményi befektetők egyike.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Call Now Button